Home » Diensten

Procesautomatisering

Engineering

Ons team van ingenieurs en technici heeft uitgebreide ervaring met elektrische projecten en installaties, instrumentatie en besturing, automatisering en procesbeheer. Ons doel is om de meest effectieve en efficiënte oplossingen te bieden op het gebied van kosten, veiligheid, servicecontinuïteit, energieverbruik en onderhoud.

Fabricage

De fabricage van apparatuur of componenten is één van de fundamentele fasen van het industriële proces. Op basis van het ontwerp en de selectie van materialen worden de fabricagetijden en -kwaliteit van de apparatuur bepaald die op zijn beurt in de installatie wordt geïntegreerd.

Kalibratielaboratorium

We beschikken over onze eigen kalibratielaboratoria en over het nodige personeel en instrumenten om aan de kalibratiebehoeften van onze klanten te voldoen, zowel in onze faciliteiten als op locatie:

  • Technisch advies
  • Verificatie en afstelling van meetapparatuur
  • Reparatie van instrumenten
  • Instelling van veiligheidskleppen
  • Uitgifte van kalibratiecertificaten met ENAC-traceerbaarheid
  • Beheer van ENAC-kalibraties met gecertificeerde organisaties

Industrieel onderhoud

Wij bieden een complete en hoogwaardige service voor het onderhoud van industriële installaties, met een bijzondere aanwezigheid in de proces- en logistieke sector.

HVAC

Verwarmings-, ventilatie- en airconditionings- (HVAC) en koelsystemen spelen een fundamentele rol in onze huidige maatschappij, van het bewaren van voedsel tot het comfort en welzijn van werknemers. Het is van cruciaal belang in sectoren zoals gezondheidszorg, industrie, productieprocessen, elektronica en technologie.