Home » Diensten » HVAC

Verwarmings-, ventilatie- en airconditionings- (HVAC) en koelsystemen spelen een fundamentele rol in onze huidige maatschappij, van het bewaren van voedsel tot het comfort en welzijn van werknemers. Het is van cruciaal belang in sectoren zoals gezondheidszorg, industrie, productieprocessen, elektronica en technologie.

We zijn ons bewust van de belangrijke rol die airconditioning in ons leven speelt en we hebben ons gespecialiseerd in het voldoen aan de behoeften van onze klanten in een groot aantal sectoren, waarvoor we beschikken over een professioneel, toegewijd en hooggekwalificeerd team in advies, ontwerp, installatie, reparatie en onderhoud van koel- en airconditioningsystemen, met uitgebreide ervaring en een dagelijkse inzet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en vooruitgang op dit gebied, in voortdurende evolutie, om onze klanten de meest geavanceerde, efficiënte en milieubewuste oplossingen te kunnen bieden.

Toepassingsgebieden

  • Verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen (HVAC) die de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit regelen in woningen, kantoren, enz.
  • Bevochtiging, temperatuurregeling en luchtfiltratie in industriële processen en de voedingsindustrie.
  • Temperatuur- en vochtigheidsregeling in gegevensverwerkingscentra (DPC).
  • Temperatuur- en vochtigheidsregeling in kasten en elektrische apparatuur blootgesteld aan extreme weersomstandigheden.
  • Koelsystemen voor exotherme processen of processen met hoge restwarmte.