Home » R&D
PYME innovadora

We werken al meer dan twee decennia nauw samen met onderzoekscentra en universiteiten om nieuwe projecten op industrieel en wetenschappelijk gebied te ontwikkelen, waardoor we het Innovatieve MKB-keurmerk van het Ministerie van Wetenschap en Innovatie hebben gekregen.

In de loop der jaren hebben we deelgenomen aan verschillende onderzoeksprojecten:

Naast onderzoekslijnen werken we samen met universiteiten door middel van studiebeurzen voor ingenieurs en doctoraalstudenten, voornamelijk op het gebied van techniek, elektronica of chemie, waardoor een wederzijds gunstige relatie is ontstaan die de integratie van studenten in een hooggekwalificeerde arbeidsmarkt of de ontwikkeling van nieuw onderzoek heeft vergemakkelijkt.

We produceren op maat gemaakte technische oplossingen voor laboratoria en pilotfabrieken, waarbij we vertrouwen op onze ervaring in automatisering en industriële besturing om de hoogst mogelijke automatisering van de installatie te verbeteren. Op dit gebied hebben we aangepaste oplossingen ontwikkeld voor entiteiten zoals CIEMAT, de Universiteit van Jaén en de Universiteit van Antwerpen.