Bedrijf

Sinds de oprichting in 1993 in A Coruña (Spanje) als I&C-consultant voor de energieopwekkingsindustrie van Galicië, hebben we ons portfolio uitgebreid, zowel in diensten als in geografisch bereik, tot we nu meer dan 200 medewerkers hebben, van ingenieurs tot veldtechnici, en we diensten verlenen op alle niveaus in industriële omgevingen.

Primeras oficinas

Tijdlijn

Kwaliteit

Valores

Kernwaarden

Diensten

Wij beschikken over hooggekwalificeerde professionals op alle niveaus van techniek, van ontwerp tot montage of onderhoud. Onze kernactiviteit is het leveren van technische diensten, voornamelijk aan de energie-industrie, maar in de loop van de tijd hebben we onze reikwijdte en actiegebieden uitgebreid om een ​​compleet portfolio van oplossingen te kunnen bieden voor engineering-, montage- en onderhoudsproblemen op elke locatie.

Instrumentación industrial

Procesautomatisering

Automated warehouse maintenance

Industrieel onderhoud

Laboratorio de calibración

Kalibratielaboratorium

Meer…

Producten

Wij leveren instrumentatie en apparatuur voor het meten en regelen van industriële systemen, waarbij we vertrouwen op onze technische afdeling om onze klanten te helpen bij het selecteren van de beste optie voor hun proces. Wij zijn distributeurs van algemene industriële instrumentatie en specifieke instrumentatie voor onderzoek naar hoge-energiefysica.

Industriële instrumentatie

Wetenschappelijke instrumentatie

Elektrische heat tracing

Meer…

R&D

Met meer dan twintig jaar ervaring in R+D-projecten werken we nauw samen met verschillende onderzoekscentra en universiteiten om nieuwe projecten op industrieel en wetenschappelijk gebied te ontwikkelen, wat ertoe heeft geleid dat we erkenning hebben gekregen als innovatief MKB door het Spaanse Ministerie van Wetenschap en Wetenschap. Innovatie.

HUMAP

Proyecto NOVEC

NOVEC

CARE

Meer…

Contact

Head Office
Bergondo (A Coruña)

c. Parroquia de Lubre C-15B
Pg. Ind. Bergondo
15166 – Bergondo (ES)
+34 981795246
atisistemas@atisistemas.com

Castilla y León

Rotonda del Portillín 4
24195 – Villaobispo de Las Regueras (ES)
+34 987210336
leon@atisistemas.com

Madrid

c. Venta 2, ed. 2 nave 2
Pg. Ind. Neinor-Henares
28880 – Meco (ES)
+34 91 6693050
madrid@atisistemas.com

ATI Sistemas Netherlands
The Netherlands

Platinastraat 2
8211 AR – Lelystad (NL)
netherlands@atisistemas.com